Koruköy Ortaokulu

WEB https://korukoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇIINARCIK YOLU CUMHURİYET MAH. NO41 KORU BELDESİ ÇINARCIK YALOVA
VİZYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve toplum yararına özgün fikirler üretecek insanlar yetiştirmek.
MİSYON : Misyonumuz; Koruköy İlkokulu ve ortaokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir.
BAŞARILAR : 0

Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Çınarcık yolu üzerindedir. Her 15 dakikada bir dolmuş geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Koru Beldesinde bulunmaktadır.Yalova’ya 13km uzaklıkta olan Koru beldemiz ova ve hafif engebeli bir arazi yapısına sahip denizi ve plajı ile şirin bir sahil beldesidir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Yalova il merkezine 13km, Çınarcık ilçe merkezine 3km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL TAKIMLARI